move design  
   
 
 
Training
Trainingen geven wij graag op maat. U heeft een leervraag, wij gaan ermee aan de slag om met u, de doelen te behalen die u gesteld heeft. Voor uzelf, voor het team waarmee u werkt of voor uw organisatie.
Trainingsvormen die wij hanteren zijn voornamelijk teamtrainingen, het werken met elkaar om doelen en competenties te behalen stimuleert enorm en hierdoor leert men om elkaar te helpen die competenties te blijven ontwikkelen. Daarnaast is het ook mogelijk om een individuele training aan te gaan als daar behoefte aan is. Dit kan ook onderdeel zijn van een teamtraining als er voor een deelnemer sterk de behoefte is aan een meer intensieve begeleiding van de leerstof.
Geen training is standaard, de onderwerpen hieronder zijn dan ook geen vaste gegevens maar vooral te gebruiken om een training samen te stellen, volledig naar uw wens.
Teamversterking
Teamrollen
Leiderschapsstijlen
Motivatietraining
Basistraining theatertechniek
Verdiepingstraining theatertechniek
Herhalingstraining Bedieningsvakman Mechanische Trekkeninstallatie
Omgaan met "probleem"gedrag - gewenst en ongewenst gedrag (specifiek voor Scouting)
Scouting specifieke trainingen

8
Move Forwards is gespecialiseerd in het geven van theatertechnische trainingen voor het hijsen & heffen, rigging, Bedieningsvakman Mechanische Trekkeninstallatie, algemene basistechniek theater, algemene licht techniek, lichtplannen etcetera.

 
   
  move entertainment move design naar het begin  
  entertainment en theater advies en ontwerpen naar het begin